LAATSTE KANS: Haal je seizoenskaart 17/18 op!

UPDATE 30 SEPTEMBER: Dinsdagavond 3 oktober heeft het bestuur inloopavond in de kantine van de Mondriaanhal. Dan is de aller-, allerlaatste kans om je seizoenskaart op te halen!

****

Voor het nieuwe seizoen hopen wij weer op veel publiek bij in ieder geval de thuiswedstrijden van onze Heren 1. Voor de thuiswedstrijden is entree verplicht voor iedereen ouder dan 16 jaar.

Alle leden die op 1 september 16 jaar en ouder zijn, kunnen 1 GRATIS seizoenkaart ophalen. Daarmee kun je alle thuiswedstrijden bezoeken.
Je kunt deze alleen ophalen bij de thuiswedstrijden van de Heren 1 op 9 of 23 september. Er is ook de mogelijkheid om -alleen in september- bij Anita vd Heijden thuis, een gratis seizoenkaart op te halen.

Graag vooraf even bellen. telnr. 0412 642880.

Alle leden die op 1 september jonger zijn dan 16 jaar, mogen gratis de wedstrijden bijwonen en hebben geen seizoenkaart nodig.

Vanaf 7 oktober kost het bezoeken van de wedstrijd 3,50 euro entree. Je kunt ook een seizoenkaart kopen voor 25 euro. Deze kaart is alleen geldig voor de thuiswedstrijden van de competitie.

 

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren

Liebrand Ruijs AdvocatenVan Orsouw designToniesKoornbeemdTopfysiotherapie OssMacronArjan van HoutumDe LeeuwerikSjeng Horbach ConsultancyGebr. van Erp